Ice Horse® Takapolven kylmäyssuojat

Helppo tapa kylmätä usein hankalasti kylmättävissä olevia takapolvia. Hevosen yli tuleva hihna pitää suojat hyvin paikoillaan ja kylmäpakkaukset pääsevät ympäröimään polven kauttaaltaan, taaten parhaan kylmäystuloksen.

Sisältää suojat ja 4 kylmäpakkausta. Saatavilla myös ponikoossa.

Ice Horse® kylmäyssuojat ovat kätevä tapa kylmätä mitä tahansa osaa hevosestasi.

Ice Horse® kylmäyssuojat peittävät kylmättävän alueen kokonaan ja tuottavat alueelle tasaisen paineen tulehduksen ja turvotuksen poistamiseksi. Suojat on valmistettu uniikista, hengittävästä kankaasta.

Ice Horse® kylmäpakkaukset menevät pakastimessa pieneen tilaan, sillä kylmäpakkaukset irrotetaan suojista aina kylmäämisen jälkeen. Kylmäpakkaukset voi myös pakastaa yhä uudelleen ja uudelleen. Kylmäpakkauksien sisus muuttuu pakastaessa kylmäksi ja lumen kaltaiseksi, jonka ansiosta kylmäyspatjat muotoutuvat kylmättävän alueen muodon mukaisesti parhaan mahdollisen peittävyyden ja kylmäykstehon saavuttamiseksi. Mukautuvuuden ansiosta kylmäpakkauksen ja hevosen väliin ei jää kylmäystulosta heikentäviä ilmataskuja. Kylmäpakkaukset pysyvät kylmänä yli 2 tuntia.

Ice Horse® kylmäyssuojia voi käyttää vammojen hoitoon ja rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn.

Ice Horse® suojat antavat mahdollisuuden myös tehokkaan kylmä- ja lämpöhoidon antamiseen, koska saatavilla on myös suojiin kylmäpakkauksien tavoin kiinnitettävät DEEP HEAT™ lämpöpakkaukset. Lämpöhoitoa voidaan käyttää esimerkiksi joidenkin vammojen hoidossa ja lihasten rentouttamiseen.

299,00 

299,00 
Poista